Luettelo tuotteista valmistajittain Leatherman

Monitoimityökalut

lisää

Leathermanin maine on hankittu tinkimättömällä asenteella. Leatherman-mallistosta löytyy työkalu joka tarpeeseen. Sen takaa laaja mallisto, jonka 25 vuoden takuu tekee Leathermanista pitkäikäisen kumppanin.

vähemmän
Näytetään 1 - 7 of 7 tuotetta
 • Leatherman Style CS

  Leatherman Style CS on helppo ripustaa reppuun, vyölenkkiin tai avaimenperään integroidun karabiinihakasen ansiosta. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  34,50 €
 • Leatherman Squirt PS4

  Näppärä Leatherman Squirt PS kätkee sisäänsä yhdeksän työkalua, joiden joukossa on sekä pihdit että sakset. Tuotetta löytyy teräksenvärisenä, punaisena ja sinisenä. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  54,50 €
 • Leatherman Micra

  Leatherman Micra yllättää monipuolisuudellaan. Pienestä koostaan huolimatta monitoimityökaluun kätkeytyy jopa 10 laadukasta työkalua. Micraa löytyy teräksenvärisenä, punaisena ja sinisenä. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  44,90 €
 • Leatherman Charge TTI

  Leatherman Charge TTi suunniteltiin vastaamaan ammattilaisten ja vaativien harrastajien toiveisiin, yhdistämällä halutuimmat monitoimityökalujen ominaisuudet yhteen tuotteeseen. Tähän tuotteeseen valittavissa nahka- tai nylonkotelo. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  245,00 €
 • Leatherman Wave

  Leatherman Wave on malliston ehdoton klassikko, joka on tunnettu niin ammattilaisten kuin harrastajienkin keskuudessa. Tähän tuotteeseen valittavissa nahka- tai nylonkotelo. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  139,00 €
 • Leatherman Wingman

  Leatherman Wingman hyödyllinen seuralainen seikkailuihin, kulkee mukana niin repussa kuin taskussakin. Kätevästi aukeavat ulkoterät, jousiavusteiset pihdit ja 13 muuta työkalua. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  65,00 €
 • Leatherman Rev

  Leatherman Rev on perusvarma työkalu, joka kulkee mukavasti mukana. Rev sisältää 13 työkalua, joista riittää ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin. Sopii mainiosti myös liikelahjaksi! Huom! Leathermaneilla toimitusaika on hieman normaalia pidempi! Toimitusaika 4-14 päivää.

  49,50 €
Accept

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia.