Toimitusehdot

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisista verkkopankeista Nordean, Osuuspankin, Paikallisosuuspankin, Sampo Pankin, Tapiolan, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Säästöpankin ja Handelsbankenin verkkomaksut.

Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan postikonttorissa/matkahuollon toimipisteessä tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä postissa käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Huom! Noutamattomasta lähetyksestä perimme 20e kulukorvauksen!

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet pyritään lähettämään jo samana päivänä kun tilaus tehdään mutta viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai matkapuhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Jukka-Tukku Oy:n liiketoimintaa pyritään pyörittämään reilulla meiningillä ja hyvällä asiakaspalvelulla ja toivomme samaa asiakkailtamme. Emme toimita samalle asiakkaalle toista kertaa tavaraa jos postiennakkopaketti jää noutamatta.

Toimituskulut

Posti

Postilla toimitettavat postista noudettavat paketit 4.95 eur/kpl. Jos olet tilannut tuotteet postiennakolla ja maksat tuotteet postista noudettaessa pakettiin tulee 8.95 euron toimitusmaksu.

Huom! Postin säilytysaika on palvelupisteissä ja automaateissa nykyään 7 päivää.

Matkahuolto

Matkahuollolla toimitettavat Matkahuollon toimipisteestä noudettavat paketit 4.95 eur/kpl. Jos olet tilannut tuotteet bussiennakolla tulee bussiennakkomaksua yhteensä 8.95 euroa.

Nouto myymälästä

Voit maksaa tuotteet ennakkoon nettipankin kautta ja noutaa ne sovittuna ajankohtana myymälästämme. Ja toimituskulujahan tähän toimitustapaan ei tietenkään tule. Näytä myymälä.

Ja voit aina kysyä meiltä tietoa rahtikustannuksista ja toimituksista s-postilla info@jukkatukku.net.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tai väärän kokoisen tuotteen palautus/vaihto

Tuotteillamme on ilmainen palautus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys: asiakas@jukkatukku.net

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakas@jukkatukku.net, tai puhelimella numerosta 044 239 1943. Viallinen tuote pyritään vaihtamaan vastaavanlaiseen uuteen esim. t-paita toiseen samanlaiseen, jos ei samanlaista ole enää valikoimissa, sovitaan vaihdosta kauppiaan kanssa erikseen. 

Palautettavan/vaihdettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa.

Kun palautuksesta on sovittu kauppiaan kanssa merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy(esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.). Hyvitämme palautuksesta koituneet kustannukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 20:n päivän sisällä paketin saapumisesta meille. Jos jostain syystä et ole tuona aikana saanut rahojasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta Posti/Matkahuolto ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi/Matkahuollon toimipisteeseen. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.

Force majeure

Jukka-Tukku Oy:n vastuu rajoittuu itse tuotteeseen. Emme vastaa ns. force majeure -tilanteiden (luonnonmullistukset, lakot, jne..) aiheuttamista viivästymisistä.

Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteilla ei ole lähtökohtaisesti palautus-/vaihto-oikeutta.

Hinnoittelu myymälässä ja nettikaupassa

Tuotteiden hinnat voivat vaihdella myymälän ja nettikaupan välillä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia tarjouksia, asioi hän sitten myymälässämme tai nettikaupassamme.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta asiakas@jukkatukku.net
- Puhelimella numerosta 044 239 1943


Accept

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia.