Painatus ja brodeeraus

Jukka-Tukku tarjoaa myös monipuolisia brodeeraus- ja painatuspalveluja nopein toimitusajoin. 

merkki-painatus kapea.jpg

Brodeeraus

Brodeeraus mahdollistaa yrityslogojen kiinnityksen vaatteisiin näyttävästi ja kestävästi. Teemme kaikenkokoisia brodeerauksia niin työvaatteisiin kuin yksityiskäyttöön, pipo- ja rintabrodeerauksista isoihin koko selän brodeerauksiin. Valikoimiimme kuuluvat myös muun muassa brodeeratut rintamerkit ja irtomerkit. Tuo omat vaatteesi brodeerattavaksi tai hanki ne suoraan myymälästämme!

Brodeeraus on painatusta perinteisempi vaihtoehto ja se sopii hyvin esimerkiksi nimikirjainten ja tekstien tekemiseen. Voimme tehdä myös erilliset siirtomerkit jotka ommellaan vaatteeseen. Brodeeraus on painatusta jäykempi tuntumalta eikä siihen saa välttämättä pienimpiä yksituiskohtia onnistumaan yhtä hyvin kuin painattamalla. Brodeerauksella usein nimikoidaan vaatteita henkilöiden tunnistamiseksi.

Brodeeraushintaa on myöskin hankalampaa määritellä tarkasti etukäteen, silläkustannukset määräytyy aina tikkimäärän mukaan. Otathan siis rohkeasti yhteyttä ja kerro ideastasi!

Vaatteiden painatus

Painata haluamasi logot, tekstit ja kuvat kestävästi ja pysyvästi vaatteisiin! Kauttamme onnistuu niin T-paitojen, työtakkien, housujen kuin muidenkin vaatteiden painatus. Silkkipaino, digiprinttaus, siirtokuvat – meiltä saat painatukset haluamallasi painotavalla tehtynä, niin yksi- kuin monivärisinä. Muista myös heijastinvärit esim. työvaatteisiin!

Tervetuloa myymäläämme palveltavaksi – voit myös sopia tapaamisen yrityksenne tiloihin!

Siirtokuvat

Logo tai merkintä voidaan painaa vaatteeseen erillisellä siirtokuvalla, joka kiinnitetään tekstiiliin kuumalla levyllä "prässäämällä".

Silkkipainatus

Silkkipainatus on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painettavalle pinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painettavalle pinnalle.

Tutustu AINEISTO-OHJEESEEMME TÄSTÄ

Yhteydenotto:

ref_1.png

Accept

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia.