REKISTERISELOSTE

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirjahenkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

 

1. Rekisterinpitäjä 

Nimi:                                                        Jukka-Tukku Oy

Y-tunnus:                                                 2391121-0

Osoite:                                                     Pitkämäenkatu 9

Postinumero:                                           20250

Postitoimipaikka:    TURKU

Puhelinnumero:                                       045 356 2955

Sähköpostiosoite:   sales@jukkatukku.net

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yritys:                                                      Jukka-Tukku Oy

Nimi:                                                        Jukka Laurila

Osoite:                                                     Pitkämäenkatu 9

Postinumero:                                           20250

Postitoimipaikka:    TURKU

Puhelinnumero:                                       045 356 2955

Sähköpostiosoite:   jukka.laurila@jukkatukku.net

 

3. Tietosuojavastaava

Yritys:                                                      Jukka-Tukku Oy

Nimi:                                                        Jukka Laurila

Osoite:                                                     Pitkämäenkatu 9

Postinumero:                                           20250

Postitoimipaikka:    TURKU

Puhelinnumero:                                       045 356 2955

Sähköpostiosoite:   jukka.laurila@jukkatukku.net

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus 

Tilauksen tekeminen Jukka-Tukun verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Jukka-Tukku kerää tuolloin asiakkaalta tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.

Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin halutessaan rekisteröityä Jukka-Tukun asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Jukka-Tukun asiakasrekisteriin.

 Tallennettavia henkilötietoja käytetään: 

-        Asiakkaan tunnistamiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan

-        Asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen

-        Palvelun toteuttamiseen

-        Markkinointiin

-        Analysointiin ja tilastointiin

 

5. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

 

6. Rekisterin tietosisältö 

Yrityksen ja/tai asiakkaan nimi, Y-Tunnus (yritysasiakkaat), Sähköpostiosoite, Syntymäaika, Puhelinnumero, Käyttäjätunnus ja Salasana.

Jukka-Tukku Oy ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

 

7. Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakassuhteen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 

8. Säännönmukaiset tietolähteet 

Rekisteriin kerätään tietoja: 

Henkilöltä itseltään. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

 

9. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueella ja sen ulkopuolella

Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Jukka-Tukku Oy:n ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

 

10. Evästeiden (cookies) käyttö 

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

 

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. Olemme ilmoittaneet evästeiden käytöstä selkeästi sivustolle astuttaessa.

 

11. Rekisterin suojaus 

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. 

Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. 

Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

 

12. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

 

13. Rekisteröidyn oikeudet 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Yhtiö vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi.

 

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

 

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

 

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

 

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

 


Accept

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia.