DePalma workwear "Hines" workerhousut, black

DePalma Workwear DePalma Workwear

Uusi tuote

DePalma workwear "Hines" workerhousut, tobacco Laajenna

DePalma Workwearin suorat workerhousut "Hines", väri musta. Relaxed fit, suoralla lahkeella. Nappisepalus, isot sivutaskut ja takataskut. Vasemmassa lahkeessa puhelintasku.

Materiaali: 98% puuvilla / 2% elastaani 8.5oz stretch twill 265g

Tiedot

Huom: Viimeinen tuote varastossa!

99,00 €

sis. alv

Tilaa vielä 60,00 € lisää, niin saat ilmaisen toimituksen!

Tiedot

DePalma Workwearin suorat workerhousut "Hines", väri musta. Relaxed fit, suoralla lahkeella. Nappisepalus, isot sivutaskut ja takataskut. Vasemmassa lahkeessa puhelintasku. Takana logo kangaslabelissä.

Materiaali: 65% Polyesteri, 35% Puuvilla Twill

Brand

DePalma Workwear suunnittelee ja valmistaa työvaatteita ammatikäyttöön. Vaatteiden tyyli ja inspiraatio tulevat brändin juurilta Kalifornian autopajoilta, laatu ja käytettävyys ruotsalaisesta vaatetusosaamisesta.


DePalma on perustettu Kaliforniassa vuonna 1972. Sen nykyhistoria alkoi vuonna 2001 kun kaksi ruotsalaista otti brändin haltuunsa kunniottaaksen David Clay DePalman nimeä


DePalma Workwear lanseerattiin vuonna 2016. Malliisto on suunnattu uuden sukupolven käsityöläisille joille design, imago ja intohimo ovat yhtä suuressa roolissa kuin vaatteen käytettävyys-työskentelevät he sitten verstaalla, ulkona tai keittiössä.


Accept

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemuksia.